WEB oldal készítés, karbantartás

+36 70 730 7748
info@brslabor.huWORDPRESS (WP), BOOTSTRAP, Laravel, JavaScript (JS), HTMLx, ANGULAR, CSS, ...Árajánlatkérés


WEB oldal készítésGyorsan elkészíthető

A gyorsan elkészíthető weboldalak jellemzően WP (WordPress) vagy ehhez hasonló (Joomla) rendszerben készülnek. Ezek olyan rendszerek, melyekkel az oldal egy nem hozzá értő számára is könnyen karban tartható. Azonban az csapda, hogy egy kezdőnek a nulláról könnyen felépíthető és átlátható. Azért ezek a rendszerek már nagyon bonyolultak ehhez. Természetesen akinek van ehhez affinitása, az megcsinálja magának. Mi azoknak tudunk segíteni, akik ettől mentesülnénk.
A legegyszerűbb

Az a legegyszerűbb oldal, mely csak az ügyfél rövid bemutatásáról szól, annak elérhetősőgővel. Ezeket többnyire un. landing oldalnak hívjuk. Ezek valóban rövid határidővel elkészíhteőek, amennyiben az ügyfélnek van már elképzelése a kinézetről.
Komplex oldalak

A komplex oldalak alatt azt értjük, amik már nem egy szimpla bemutatkozás, hanem rendelelések fogadására képes, és többnyire regisztrációhoz kötöttek . Ezen oldalak elkészítése több hónapos munka is lehet és több szakszra kell bontani. Igényfelméréstől, a web design-on át a tesztelésig, majd csak ezt követően kerülhet az ügyfélnek átadsra.

KarbantartásHa Önnek olyan weboldala van, mely kicsit régi, öreges és nem talál rá olyat aki ezen mégis hajlandó módosítani, akkor bátran keressen minket.
Természetesen amennyiben oldal felujításról van szó, mert már az elengedhetetlen, vagy netán vírus támadta meg az oldalt, akkor is szívesen állunk a rendelkezésére.
Ha esetleg nem elégedett a mostani szolgáltatójával, és/vagy váltana tárhelyet, kérjen ajánlatot tőlünk.

SEO & GrafikaA mai világban nagyon fontos, hogy az oldala olyan módon épüljön fel, hogy az egyes kereső szoftverek az Ön kínált termékét megtalálják, beemeljék a találataik közé és ott a lehetelő elgjobb helyen, az első sorokban szerepeljenek. Nyilván egy kereskedéssel foglalkozó cégnél ezek elengedhetetlenek. Mi abban tudunk segíteni, hogy ezeknek a szempontoknak az oldala megfeleljen és hétről-hétre jobban szerepeljen a találati listában. Ehhez azonban nem csak nekünk kell dolgozni, hanem Önnek is. De megmondjuk, hogy pontosan mit is kell tennie.
Az oldalakhoz grafikai munkákat is vállalunk, mely fontosságát azt gondoljuk nem kell kiemelni.

ÜzemeltetésA WEB oldalakat valahol "tárolni" kell, ehhez azonban némi felhasználói tudásra is van szükség. Mi ennek a terhét vesszük le az Ön válláról és vállaljuk, hogy szervereinken a weboldalát, ill. azok adatait biztonságban tudhatja. Mentésekkel, folyamatos monitorozással és rendszeres karbantartásokkal frissen és napra készen tartjuk a web oldal hátterét.


ElérhetőségBRS Labor

BRS Solutions Kft.

Cím: 1116 Budapest, Dália utca 21.
Telefon: +36 (70) 730 77 48
Email: info@brslabor.hu

Cégjegyzékszám: 01 09 661185

Adószám: 12272628-2-43


Minden jog fentartva: BRS Solutions Kft. (1996-2021)