Laptop, notebook, desktop szerviz

+36 70 730 7748
info@brslabor.hu


Gyors, pontos.

A jelen vírushelyzetre való tekintettel, ingyenes kiszállással állunk ügyfeleink rendelkezésére.Árajánlatkérés


TisztításA számítógépek napi használata alatt rengeteg port és koszt gyűjtenek össze magukban, mely jobb esetben csak némi plusz hanggal jár, roszabb esetben melegedéssel, vagy a gép tönkremenetelével. Ezt érdemes megelőzni, és 1-2 évente hűtő rendszerét kitisztítani.
Ezzel a lépéssel együtt érdemes a "logikai" szemetet is kitakarítani a gépből, mely esetén a számítógép ugyan úgy "fellélegzik", mint a fizikai kosz eltávolítását követően.

Vírusírtás, adatmentésHa esetleg már baj van, vagy nagyon furcsa módon belassult a számítógép, akkor érdemes arra gyanakodni, hogy egy vírus is dolgozik a sok másik program mellett. Így ezt érdemes mihamarabb eltávolítani. Nyilván ehhez a legjobb egy vírusírtó telepítése, melyet könnyen el tudunk végezni akár otthon is. Azonban ha már olyan komoly a baj, h esetleg a gép nem, vagy nem megfelelően indul el, akkor már szakemberhez érdemes fordulni, hiszen akár több bajt is okozhatunk ezzel.
Vírusírtás során, amennyiben komoly a baj, akkor a háttértárolót érdemes kiszerelni és úgy elvégezni a vírusírtást, javítést. Egybekötve egy biztonsági adatmentéssel, mely során egy bizatonos másolat készül, így az akkori állapot minden esetben meglesz. További ehhez hasonló szolgáltatásainkról az Adatmentés szolgáltatásunknál olvashat.

TuningA számítógépek használatuk során tönkre mehetnek. Tápellátási problémák, kijelzők, memóriák, billentyűzet, CD/DVD olvasók ... szokták ezeknek meginni a levét. De van olyan eset, amikor nem egyértelmű, hogy mi is hibásodott meg. Ezen esetekben a számítógépet be kell vizsgálni, a tönkrement alkatrészt pedig cserélni kell.

TelepítésAz telepítés megkezdése előtt ellenőrzésre kerülnek a memóriák, merevlemezek (esetleg SSD-k). Ezt követően lementésre kerül a teljes adattartalom, mely a telepítést követően visszamásolásra kerül a számítógépre. A rendszer (Windows, Linux) telepítését követően minden egyes eszköz illesztőprogramját ellenőrizzük. Frissítések telepítését követően, optimalizálunk, majd több féle böngészőt, média lejátszót, vírusiírtót (ajánlott előfizetéses verziót választani), tömörítőt, CD/DVD irót, képnézőt, PDF olvasót, dokumentum és táblázat kezelőt teszünk fel a gépre. Ami mindenképpen szükséges még, az egy távsegítséget biztosító program. Majd visszakerülnek a privát, korábban lementett adatok. Vállalási idő 1-3 nap.


ElérhetőségBRS Labor

BRS Solutions Kft.

Cím: 1116 Budapest, Dália utca 21.
Telefon: +36 (70) 730 77 48
Email: info@brslabor.hu

Cégjegyzékszám: 01 09 661185

Adószám: 12272628-2-43


Minden jog fentartva: BRS Solutions Kft. (1996-2021)